Neodijum magneti :: NdFeB

neodijum magneti
neodijum magneti

Prateći potrebe tržišta preduzeće GAUS Group d.o.o. je počelo da se bavi uvozom i prodajom neodijum magneta.

Veliki izbor u različitim dimenzijama i veličinama NEODIJUM MAGNETA. NdFeB Neodijum magneti se odlikuju izuzetnim magnetnim svojstvima i još boljom otpornošću na demagnetisanje. Ovi magneti gube 1% svoje snage na 100 godina.

Ova grupa magneta pruža najviši mogući nivo magnetne energije od bilo koje druge vrste materijala. NdFeB magneti čak i najmanjih dimenzija i oblika imaju široku primenu u nauci, konstruisanju i industriji. Neodijum magneti se mogu prilagoditi prema Vašem zahtevu. Bilo koji oblik i veličina mogu biti pripremljeni na Vaš zahev.

Neodijum magneti su najjači poznati permanentni magneti na svetu. Napravljeni su od elemenata Neodimija, Gvožđa i Bor-a
( Nd2Fe14B ). Daleko su jači od dobro poznatih feritnih magneta.

Mogu držati 1300 puta veću masu od svoje. Proizvode se za radne temperature od 80°C do 200°C. Površinske zaštite mogu biti Nikl ili Cink

Neodijum magneti su svojom prihvatljivom cenom i izuzetno dobrim svojstvima brzo postali nezamjenjivi u el. motorima, zvučnicima, mikrofonima, računarima. Osim u industriji često se koriste u školstvu, istraživanjima i raznim hobijima, kod zdravstvenih pomagala, vetro generatora, stikera, suvenira, kao zaštita od metalnih primesa u procesu proizvodnje itd…

U našoj ponudi imamo neodijum magnete u obliku diska, prstena, bloka i valjka. Dimenzije neodijum magneta koje isporučujemo našim klijentima mogu biti različite tako da je najbolje da nas kontaktirate za željenu dimenziju.

Cena neodijum magneta zavise od dimenzije, klase magneta, količine i presvlake.

Pri rukovanju neodijum magnetima budite izuzetno oprezni i koristite zaštitna sredstva.