Detektor metala TKB

tkb

Detektor metala TKB je namenjen za montažu na bagerima i upotrebu na površinskim kopovima. TKB je nastao kao rezultat potrebe za efikasnom detekcijom metala u rudarskoj industriji a na osnovu saradnje sa površinskim kopovima i elektranama i višegodišnjeg iskustva u rešavanju problematike detekcije i izdvajanja metala.

Po svojoj posebnoj konstrukciji i tehničkim karakteristikama detektor metala TKB je idealan za teške uslove rada kakvi se sreću u rudarskoj industriji i omogućuje 100% sigurnost detekcije i zaštite od metala u procesu eksplatacije uglja.

DETEKTOR METALA ZA BAGERE IMA DVE VRSTI PROGRAMIRANJA:

  • MERENJE VOLUMENA METALNIH  OBJEKATA
  • MERENJE DUŽINE METALNIH OBJEKATA KOJI PROLAZE KROZ SENZOR DETEKTORA
  • ELEKTRONSKA KOMPENZACIJA MEHANIČKIH VIBRACIJA NA DETEKTORU METALA.
  • SAMOUČENJE – SAMOPODEŠAVANJE.
  • MOGUĆNOST ELIMINACIJE UTICAJA ALU FOLIJE.


Najmodernija digitalna tehnologija, Digitalni dinamičan filter šuma, Digitalna kontrola balansa, Digitalna kontrola frekfencije, Automatska kontrola rada, Održavanje nije potrebno,
Tastatura, LCD-ekran, Jednostavne i jasne opcije, LED prikaz merenja (signal metala), LED za OK/ Greška/ Metal, Podesivi funkcijski tasteri, Zaštita lozinkom, Baza proizvoda za 30 podešavanja, Tajmer za kontrolu odbacivanja markera, Statistika rada (beleženje podataka)